RiskWise vervult bancaire vacatures op interim-basis. Ook wordt RiskWise ingezet op projectbasis, bij kwaliteitsverbetering, bij probleemoplossing en voor veranderprocessen.

Waarom RiskWise?

Vanaf 2010 voert RiskWise opdrachten uit voor diverse Nederlandse banken. Evenwicht tussen het belang van de klant en de positie van de bank. Open en directe communicatie met klanten en opdrachtgevers. Een no-nonsense benadering.

Oprichter Nuno Spier van Zwicht (1961) is een ervaren allround bancair professional, zowel in de commercie als in risicomanagement. Dankzij deze mix maakt hij een juiste afweging tussen rendement en risico. Zijn kracht en expertise liggen op het gebied van relatiemanagement voor de (groot-)zakelijke markt met kredietverlening als specialiteit. Nuno heeft ervaring in leidinggevende functies en beschikt over het vereiste opleidings- en kennisniveau.

RiskWise stelt de belangen van de opdrachtgever centraal, met als doel de verwachtingen te overtreffen. Dankzij de ruime kennis en ervaring opgedaan bij verschillende banken is RiskWise snel inzetbaar en levert daarmee direct een bijdrage aan het resultaat.

De balans tussen het belang van de klant en de positie van de bank vormt het uitgangspunt. Het gezamenlijke voordeel is het doel bij onderhandelingen.

RiskWise voert interim-opdrachten uit voor o.a. de volgende rollen:

  • Commercieel accountmanagement
  • Bijzonder beheer accountmanagement
  • Kredietbeoordeling & fiattering

Coaching en training vormen een integraal onderdeel van de filosofie van RiskWise.

Neem voor zijn beschikbaarheid contact op met Nuno Spier van Zwicht: 06-54651820 of info@riskwise.nl

RiskWise: deskundig, ervaren en betrouwbaar. Uw partner op interim-gebied.

Naar andere diensten>>