Ruim 30 jaar ervaring in het bankwezen vormt de basis van een grondige kennis van het Nederlandse bedrijfsleven, de verschillende branches/sectoren en de specifieke kenmerken daarvan.

RiskWise adviseert bedrijven in het MKB bij de voorbereiding en presentatie aan banken van financieringsaanvragen. Ook ondersteunt RiskWise de ondernemer bij de verbetering van bijvoorbeeld winstgevendheid of optimalisatie van de eigen organisatie.

Financieringsaanvragen kunnen betrekking hebben op onder meer de volgende vlakken:

  • Oversluiten van een bestaande financiering bij een nieuwe financier
  • Financiering van uitbreidings- en/of vervangingsinvesteringen
  • Fusies & overnames
  • Verkoop van de onderneming

Ook kan een heronderhandeling over bestaande financieringsovereenkomsten een aantrekkelijke kostenbesparing opleveren.

RiskWise inventariseert de benodigde informatie en verzorgt daarmee de financieringsaanvraag op basis waarvan de bank een beslissing kan nemen. De doorlooptijd is korter omdat de onderneming op professionele wijze wordt gepresenteerd.

Nuno staat de onderneming bij in haar onderhandelingen met banken over de financiering en de kredietovereenkomst. Een scherpe onderhandeling vooraf kan wezenlijke invloed hebben op uw toekomstige rentabiliteit.

Desgewenst adviseert RiskWise de onderneming gedurende een langere tijd met als doel de bedrijfsvoering en winstgevendheid op het gewenste peil te brengen en houden.

Neem contact op met Nuno Spier van Zwicht: 06-54651820 of info@riskwise.nl

RiskWise: deskundig, ervaren en betrouwbaar. Uw partner op adviesgebied.

Naar andere diensten>>